Om oss
Naturlige råvarer smaker best.
Vi er et tradisjonsrikt presseri
Vi er et presseri som foredler frukt, bær, rabarbra, grønnsaker og rapsfrø til egne produkter, men utfører også noe leieproduksjon. Vår historie strekker seg tilbake til 1936 og siden den gang har vi utviklet og produsert ulike typer eplemost, bærsafter, geléer, syltetøy og rapsoljer basert på norske råvarer så langt det er mulig. Fabrikken er sertifisert for trygg matproduksjon og vi er Debio godkjent for økologisk produksjon.
Vi foredler trygg mat av dine hageepler
Hvert år presser vi flere hundre tonn hageepler levert av hageeiere på Østlandet. Epler kan leveres flere steder på Østlandet og du kan lese mer om det her: Her kan du levere epler
Vårt fabrikkutsalg = en opplevelse!
Vi har et flott fabrikkutsalg ved fabrikken vår i Askim og har åpent 6 dager i uken hele året! Les mer her:
Fabrikken i Askim
Vi har et moderne tappeanlegg for glassflasker og produksjonsanlegg for syltetøy- og gelèproduksjon. Vi har en stor fabrikk på over 11 000 kvm og det mest morsomme – fabrikken ligger i Hurrahølet. Men det er en annen historie..
Stolt av produktene våre
Våre produkter er distribuert hos dagligvarebutikker på Østlandet, Hageland hagesentre, restauranter, kafeer og bakerier, samt enkelte andre utsalg.
Leverandør og kunde
Hageeiere har i over 85 år levert inn rabarbra, bær og epler og kjøpt tilbake sesongens produkter for eget bruk. Mange har barndomsminner fra besøk hos oss og gode historier og opplevelser er skapt her.
Stolt av historien
I lokalmiljøet er mange stolte av Askim Frukt -og Bærpresseris historie og virksomhet. Vi selv er stolte av bedriften vår, dens tradisjoner, kulturen og produktene som vi forvalter med respekt. Samtidig liker vi å se etter måter å utvikle oss på og bli enda bedre på det vi gjør.